Турската „Перла” Инджи идва в България

От националната телевизия bTV съобщиха, че турската „Перла” Сонгюл Йоден ще пристигне в София в края на следващата седмица. Красивата актриса е добре позната на българските зрители от ролята си на Инджи в хитовия сериал „Перла&rdquo

2009-10-05 13:10:35
Турската „Перла” Инджи идва в България
От националната телевизия bTV съобщиха, че турската „Перла” Сонгюл Йоден ще пристигне в София в края на следващата седмица. Красивата актриса е добре позната на българските зрители от ролята си на Инджи в хитовия сериал „Перла”, който се излъчва всеки делничен ден от 20:00ч. в ефира на bTV. Сега обаче талантливата актриса пристига в България, за да участва в неделния епизод на Dancing Stars 2 на 11 октомври. По време на визитата си в страната ни Йоден ще бъде специален гост и в „Шоуто на Слави”.
Сюнгюл Йоден е третата звезда от „Перла”, която тази година ще дойде в България. Малко преди 30-годишната актриса официално да обяви визитата си, стана ясно, че Гюнгьор Байрак и Къванч Татлъту (Мехмет) също ще посетят България. Те обаче ще бъдат специални гости на конкурса "Най-добър модел на света", който ще се състои на 11 декември.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия